EQ-terapi

Tar bort dina blockeringar…

Känner du att du har tryckt undan händelser, upplevelser och obearbetade känslor i din kropp? Känns det som att ryggsäcken har blivit för tung? Har du en längtan till att känna harmoni och sann glädje som kommer inifrån?

Då kan EQ- terapi vara något för dig! Vi bär på känslor och händelser som har påverkat oss genom livet. Dessa obearbetade känslor kan hindra oss från att utvecklas till vår högsta potential i livet.

EQ-terapi ger dig vägledning och coaching som förändrar på djupet. EQ står för emotionell intelligens, vars syfte är att befria dig från känslomässiga sår och omedvetna mönster.  Vi har en förmåga att stänga av våra känslor och trycka undan dem i olika situationer. Genom livet har vi lärt oss att förtränga, förneka och inte ta hand om känslor som vi har, såsom depression, ångest, oro, prestationsångest, ilska, sorg. Många av oss dras med blockerade känslor och tråkiga minnen som skapar obalans i vår kropp.  Detta kan visa sig genom att vi blir arga för småsaker, ledsna utan att förstå varför, eller att vi känner oss uppgivna i livet.  Oftast är vi omedvetna om vad det är som ligger bakom våra reaktioner.

Det är svårt att prata sig igenom en obearbetad känsla, vi behöver både uppleva, möta och känna känslan på djupet. Först då kan vi bearbeta dessa lagrade känslor och befria dem.

Med en EQ- process vägleder jag dig på ett lugnt sätt till kontakt med dina känslor, dina minnen och blockeringar som är kopplade till dessa känslor. Vi tar hand om det som kommer upp med olika verktyg, som gör att du får möta dessa obearbetade känslor, löser upp dem, och befriar dem.

Första gången du kommer tar det cirka 1 1/2 timme. Efter det pågår en EQ-process 1 timme.

Din investering är 600 kr.

NYHET!
Paketpris: Boka 3 st EQ-processer för endast 1300 kr, ord.pris 1800 kr.

Varmt välkommen!

Maria Nyquist/Cert.EQ-Terapeut
Sinnesportalen
Lilla Torget 2a
Oskarshamn
Tel: 070-366 44 25
Mail: maria@sinnesportalen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>