Bodycoachning

En rörelsemetod i grupp till musik som hjälper ditt inre att släppa taget om dina begränsingar.

Hur mycket glädje, styrka och livsmod är du villig att bjuda in i ditt liv? Vad vill du ha mer av? Bodycoachning är ett verktyg för dig som vill mjuka upp stela muskler, stärka din kropp och samtidigt få coaching.  Genom bodycoaching lär du känna din kropp och själ med hjälp av rörelse.

Bodycoachning skapar möjlighet för dig att leda din kropp och själ till ett bättre välmående. Till härlig musik så följer vi vår kropps naturliga rörelsemönster där du får mer förståelse för din kropps önskningar. Med mjuka naturliga rörelser hjälper vi dig att hittar just din kropps unika uttryck. Händelser i livet påverkar oss till att fastna i vissa rörelsemönster.

Genom bodycoaching i rörelsen så hittar du nya sätt för kroppen att röra sig. Kroppen mår bra av rörelse. Vid rörelse så aktiveras lymfsystemen som hjälper din kropp att bli av med slaggprodukter på ett effektivt sätt. Bodycoachning hjälper dig att mjuka upp stela leder, ömhet i muskler, huvudvärk och hjälper dig att bryta blockeringar och mönster, och hitta tillbaka till din kropps naturliga rörelsemönster och möjlighet att läka dig själv på djupet.

Låt oss guida dig till en ökad förståelse för din kropps signaler. När din kropp, dina tankar och dina känslor är i harmoni med just din högsta potential öppnas oändliga möjligheter! Bodycoachning är till för alla! Så oavsett om du vill läka eller leka, bota eller boosta är du varmt välkommen att delta!

Bodycoachning anordnas endast för slutna sällskap. Så är du och din familj/vänner/kollegor intresserade av att upptäcka bodycoachningens magiska rörelse så kontakta mig för mer information.

E-post: maria@sinnesportalen.se
Tel: 070-366 44 25

Nyhet hösten 2017:

Under hösten tar jag även emot klienter för enskild bodycoachning där jag med hjälp av energiverktyg, kropps, själscanning ser vad som hindrar dig i livet. I sessionen ingår det coachning som hjälper dig att släppa på det som hindrar dig.

 

Varmt välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>