Om mig

Det är jag Maria Nyquist som driver Sinnesportalen. Min vision är att hjälpa människor som längtar till inre och yttre expansion, som vill leva ett liv i harmoni och sann kärlek till sig själva och livet.  Jag har en djup förståelse och erfarenhet av människors livskriser och känsloblockeringar och har lång erfarenhet att hjälpa dem att lösgöra och släppa dessa hinder för ett lyckligt liv. Jag har en mängd olika kraftfulla utbildningar med mig i ryggsäcken som jag blandar med olika verktyg och använder mig mycket av energi som läkning. 053c4c84bb-Om mig 400

Jag tar emot för enskilda sessioner på Sinnesportalens mottagning i Oskarshamn och har även sessioner på telefon. Mitt unika arbetssätt och metoder gör att du får märkbara resultat på en gång.
MIna klienter beskriver de stora förändringar som sker direkt och upplever att 1 session gör stor skillnad och motsvarar 5-10 stycken traditionell coaching/terapi.
Dessa unika tillvägagångsätt kombinerar soulful transformation work med energiarbete, EQ-terapi, intuition och nya snabba tekniker och verktyg som direkt förändrar. Jag arbeta utifrån en holistisk syn på människors personliga och själsliga utveckling med en djup medvetenhet.
Min långa erfarenhet och gedigna expertis inom inre hälsa kopplat till våra känslor hjälper dig komma vidare i livet.

Längtar du efter inre och yttre EXPANSION och vill ta del av den nya tidens coachingform?

Varmt välkommen!

 

Registrerad för FA-skattesedel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>