Reconnectivehealing och Andlig healing

Andlig healing                  Pris: 500 kr/60 min
Re-connective healing    Pris:600 kr/60 min

Nyhet på Sinnesportalen!

Andlig healing

Detta är senaste nyheten i min verksamhet, allt för att kunna erbjuda och tilltala så många som möjligt. Detta är en annan form av healing som gör gott i kropp och själ.
En healing som utförs sittande och som kan leda till mer information om din kropp och din person genom intuition. Den information och budskap från din kropp som kommer fram kan vägleda dig i rätt riktning för din kropp och ditt liv. Så om du är nyfiken på en mer intiutiv upplevelse av healing så är du varmt välkommen att prova på.

Pris: 500 kr
Tid: 60 min

Boka som vanligt på:
Tel: 070-366 44 25
Mail: maria@sinnesportalen.se

 

Reconnective healing

Reconnective Healing är en ny uppsättning healing frekvenser, dessa frekvensers faktiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorier. Det är en form av healing som återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den återkopplar oss till vår egen fullkomlighet och den vi verkligen är.

Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd. Varje åkomma är en kombination av det fysiska, mentala, andliga och emotionella. Hur kan en healingsession upplevas? En session kan vara helt olika den andra som upplevelse.

Du kan uppleva olika känslor, som plötsligt blir extra tydliga för dig, förnimma dofter, smaker eller ljud, värme eller kyla – ofta växlande. Somliga känner sig upprymda, andra gråter, vissa snarkar fastän de är vakna. En del ser bilder eller känner beröring (trots att jag inte rör vid dig). Vad som helst kan hända, men det är inga dramatiska händelser och det bästa är om du helt enkelt kan slappna av och bara låta det hända av sig själv.

Många upplever ett stort lugn och en djup avslappning. De allra flesta märker små ryckningar i ansiktsmusklerna, särskilt runt ögonen, men även ryckningar i händer och fötter är vanligt. Ofta ändras andningsmönstret och blir antingen djupare eller ytligare och snabbare, även djupa suckar och gäspningar kan förekomma.

Allt detta kallas för registreringar. I vissa fall upplever du inget under sessionen utan förändringen tar lång tid och visar sig först efter flera månader. Märkligt! Förunderligt! Vetenskapligt! Vad som än händer, slappna av och ta emot det som kommer.

Du är i trygga händer, det finns bara en källa och den är god. Grundaren, Eric Pearl, rekommenderar att man kommer för healing en till tre gånger. Besöket tar cirka en timme, varav ca 30 minuters healing.

Pris: 600 kr Tid 1 tim

Boka som vanligt på:
Tel: 070-366 44 25
Mail: maria@sinnesportalen.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>