Vägledande samtal

Finns det något som du går och grubblar på? Finns det saker i livet som tynger dig? Känns det som att det finns något som stoppar dig och  gör att du inte kommer vidare i livet för att nå dina önskningar och mål?

Kanske är det så att du har tankar som snurrar eller funderingar som behöver redas ut. Eller har du en känsla av villrådighet. Kanske du just nu i livet står i ett vägskäl och inte vet vart du ska gå. Då kan vägledande samtal vara ett bra redskap.

Genom vägledande samtal kan jag bidra med att få dig att upptäcka vad dessa hinder eller funderingar handlar om. Jag bidrar med att du hittar en djupare förståelse kring dig själv och dina behov. Genom olika redskap så leder jag dig fram till det som du själv känner skulle kunna underlätta din vardag. Där detta kan leda till att livet fungerar bättre, där du själv ger dig möjligheten att leva i större välmående och harmoni.

Vägledande samtal 1 tim – 600 kr  (inkl.moms)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>